ژو، زت و ژوکو سایه گستر

عناوین این مجموعه

مرتب سازی براساس:

0 کالا

معرفی مجموعه‌ی ژو، زت و ژوکو

مجموعه‌ی «ژو، زت و ژوکو» یکی از داستان‌های مصور ماجراجویی و معمایی اثر هرژه است که در قالب چند جلدِ پیوسته، ماجراهای پرشتاب سه کودک را دنبال می‌کند. در نسخه‌ی منتشرشده با عنوان و ترجمه‌ی فارسی، سایه گستر این مجموعه را در دسترس خوانندگان قرار داده است. فضای داستان از کشمکش‌های پرماجرا و موقعیت‌های عجیب شکل می‌گیرد و هر قسمت با گره‌های تازه وارد دنیایی می‌شود که سرعت، خطر و راز با هم پیش می‌روند. این مجموعه با نام بین‌المللی The Adventures of Jo, Zette and Jocko شناخته می‌شود و از ۵ بخش تشکیل شده است.

طرح و داستان کلی مجموعه‌ی ژو، زت و ژوکو

در این داستان‌ها، ژو، زت و ژوکو پس از روبه‌رو شدن با حادثه‌ها و تهدیدهای ناگهانی، باید راه خروج را پیدا کنند و از تعقیب‌ها و موانع خطرناک جان سالم به در ببرند. در بخش‌هایی از روایت، سفر آن‌ها از مسیرهای دریایی آغاز می‌شود و به جزیره‌های اسرارآمیز و موقعیت‌های غیرمنتظره می‌رسد. در بخش‌های بعدی، ماجرا رنگ و بوی پرواز و سرعت می‌گیرد و ردّ یک تصمیم یا وصیت قدیمی، مسیر تازه‌ای برای اتفاق‌ها ایجاد می‌کند. در ادامه‌ی ماجراها، آن‌ها با هواپیما به نقطه‌های ناشناخته می‌رسند، با کمبود سوخت دست‌وپنجه نرم می‌کنند و مجبور می‌شوند برای ادامه‌ی مسیر، در شرایطی سخت و نا‌آشنا تصمیم‌های فوری بگیرند.

آنچه این مجموعه را برای علاقه‌مندان داستان‌های کمیک جذاب می‌کند، ترکیب شدنِ ضرب‌آهنگ تندِ حادثه‌ها با معماهای کوچک و بزرگ در موقعیت‌های متنوع است؛ از کشتی و ارتباط‌نپذیری رادیویی گرفته تا زیر دریا، آدمخوارها و سپس ماجراهای پرشتابِ مرتبط با هواپیما.

کتاب‌های مجموعه‌ی ژو، زت و ژوکو

در اینجا سه جلد آغازین مجموعه را می‌خوانید که هر کدام بخشی از زنجیره‌ی پیوسته‌ی ماجراهای ژو، زت و ژوکو را روایت می‌کنند.

ژو، زت و ژوکو ۱: اشعه اسرارآمیز ۱ : دانشمند دیوانه

در این جلد، کشتی «مانیتوبا» از نیویورک به مقصد لیورپول حرکت می‌کند و همه چیز در ابتدا طبق روال به نظر می‌رسد. مسافران از شرایط سفر راضی‌اند، اما بعد از مدتی کشتی متوقف می‌شود و حتی ناخدا نیز نمی‌داند چه اتفاقی افتاده است. فرستنده‌ی رادیویی هم کار نمی‌کند و در نگاه اول، ماجرا شبیه یک نقص فنی عادی تلقی می‌شود؛ با این حال، پس از چند دقیقه همه‌ی مسافران بیهوش می‌شوند. همزمان در لیورپول خط مسافربری دریایی نمی‌تواند با کشتی ارتباط برقرار کند و گزارش‌های هواشناسی هم چیزی نشان نمی‌دهند.

ژو، زت و ژوکو ۲: اشعه اسرارآمیز ۲: آتشفشان کاراماکو

در ادامه‌ی ماجراها، دزدان دریایی ژو، زت و ژوکو را اسیر می‌کنند و آن‌ها را با خود به زیر دریا می‌برند. پس از رسیدن به یک جزیره‌ی اسرارآمیز، بچه‌ها سوار یک تانک آبی ــ خاکی می‌شوند و تلاش می‌کنند از آنجا فرار کنند. اما این فرار به نقطه‌ی دیگری ختم می‌شود: آن‌ها به جزیره‌ای دیگر می‌رسند که ساکنانش آدمخوار هستند. در این میان، ژوکو دوستانش را نجات می‌دهد، با این حال تعقیب دزدان دریایی تمام نمی‌شود و آن‌ها همچنان در جستجوی ژو و زت هستند.

ژو، زت و ژوکو: جنون سرعت: ارثیه آقای پامپ

در این جلد، ماجرا با «جان آرچیبالد پامپ» شروع می‌شود؛ میلیونر معروفی که برای کارهایش دنبال یک آبدارچی زبده با توانایی اسکیت‌سواری است. یازده نفر برای این کار مراجعه می‌کنند، اما هیچ‌کدام در امتحان اسکیت قبول نمی‌شوند. پامپ عاشق سرعت است و می‌خواهد کارها خیلی سریع انجام شود؛ حتی غذا خوردن را هم در سه دقیقه انجام می‌دهد. او در یک حادثه‌ی رانندگی کشته می‌شود، چون در کیلومتر ۲۴۸ لاستیک می‌ترکد و صد میلیون دلار دارایی به جا می‌گذارد که در نهایت فقط دو خواهرزاده را شامل می‌شود. پس از این اتفاق‌ها، مسیر تازه‌ای برای طراحی یک هواپیما شکل می‌گیرد تا پرواز میان نیویورک و پاریس با سرعت بسیار بالا ممکن شود.